Nu pot accesa odnoklassniki


In unele tari din Regiunea Europeana ok.ru a inchis accesul pe site.
Daca profilul a fost inchis va rog insistent sa va adresati la ok.ru/help .


Salut! 80 % din Popualtia Republicii Moldova au cont in siteul de socializare Odnoklassniki,si multi se intilnesc cu probleme diferite cind conturile lor sunt furate sau nu pot intra in cont.
De la inceput va voi spune ca de fiecare data conturile se fura din cauza chear a dumneavoastra.Prietenii dumneavoastra virtuali citeodata va trimit mesaje in forma de link in care se descrie (Am o poza minunata in care esti si tu acolo,sau uite ce muzica buna este aici sau filme,video.) Cind dati click pe asa forma de link dumneavoastra transmiteti automat toate datele + numele utilziatorului si parola dumneavoastra fara sa stiti de asta,sau acumualti in calculatorul dumneavoastra virusul cu numele (Virus Odnoklassniki) el intra in fisierul din Windows care poate bloca siteul odnoklassniki si nu o sa il mai puteti accesa.Unii utilizatori nu stiu cum pot sa scape de acest virus si de fiecare data asta duce la schimbarea Sistemului de Operare (SO) ca Windows,Mac Os,Lunix (Nu reinstalati Sistemul de Operare ca este esire din asa sistuatie).
Daca intrun caz cind incercati sa intrati in Odnoklassniki va apare o fereastra ca sa confirmati contul cu ajutorul unu SMS sau sa introduceti numarul dumnevoastra de telefon sau Web Money imediat faceti urmatorii pasi care am descris mai jos.
In primul rind trebuie sa intrati in discul unde se afla Windows-ul:
Windows -> system32 -> drivers -> etc -> hosts. In el o sa gasiti un rind de text (127.0.0.1 http://www.odnoklassniki.ru) shtergeti acest rind si puteti restarta browserul dumneavoastra (Google Chrome,Firefox,Opera,IE,Safarai) si sa accesati OK.

Metoda 2: Marsrute statice


Virusul poate schimba singur codul marsrutului. Asta se poate de schimbat in forma urmatoare. Tastati butonul "Win+R" si scrieti in el "CMD" apoi Enter va aparea o fereastra neagra pentru introducerea codului. Codul e foarte scurt si usor. Scrieti comanda route -f dupa asta tastati Enter. Asteptati dupa ce o sa se implineasca toata procedura si apoi restartati calculatorul.

Postări populare